Tips en trips

Klein Curacao

Een ontdekkingstocht naar een onbewoond eiland. Voordelig varen met de ‘The Mermaid’. Deze boot  met een uiterst vriendelijke bemanning zorgt dat u heerlijk kunt relaxen, wandelen, zwemmen, snorkelen of duiken op Klein Curaçao. U vertrekt ‘s morgens vroeg en komt tegen de avond weer terug. Geniet van kilometers zandstrand en superblauw water. Een bezoek aan Klein Curaçao mag u dan ook zeker niet overslaan tijdens uw verblijf op Curaçao.

Landhuis Ascencion

Bezoeken: iedere eerste zondag van de Maand. Locale Music en kunst markt.

Ontdek historisch Otrobanda

Een van de meest indrukwekkende historische wijken van het Caribisch gebied is het westelijke gedeelte van oud Willemstad: Otrobanda. Wandeltochten langs verschillende fraai gerestaureerde gebouwen en woningen worden geleid door een architect of een kunsthistorica die gespecialiseerd zijn op het gebied van de traditionele architectuur en de historie van het eiland. Het ontstaan van de typisch Curaçaose bouwstijl, de bouwmaterialen, het leefpatroon en de gewoontes van de bewoners wordt aan de hand van oude foto’s en kaarten uiteen gezet.

Carnaval

Februari is de maand van het Carnaval in Curaçao! Deze gebeurtenis mag u zeker niet missen en is beslist de moeite waard. Nog een goede reden om Curaçao te bezoeken met een verblijf in “BanTopa” Apartments. Meer tips via ons kantoor.