Uitgaan en uit eten

Restaurant AzZuro

Overdag is AzZuro een gezellige beachclub met smakelijke beach- en lunchgerechten. ‘s Avonds verandert AzZuro in een sfeervol restaurant, waar de gasten in een tropische ambiance kunnen genieten van de internationale keuken. AzZuro heeft een vaste basiskaart en er kan gekozen worden uit één van de suggesties van de chef-kok. Op het strand bestaat volop de mogelijkheid voor romantisch dineren. Ook voor huwelijksceremonies, privé-feesten en buffetten is dit de ideale locatie.

Restaurant Gouverneur

Terwijl u geniet van uw lunch, diner of gewoon een biertje of kopje koffie, varen immense schepen u op slechts enkele meters voorbij. Gouverneur ‘de Rouville’, kortweg ‘De Gouverneur’ is gelegen aan de kade van Otrobanda en serveert een grote verscheidenheid aan internationale gerechten. Hoogtepunten zijn onder meer de rijke salades, de sashimi van tonijn en de lokale favoriet ‘Keshi Yena’. Een “must voor iedere bezoeker van Curaçao . Kinderspeelzaal aanwezig.

Pirate Bay ( v.m Hook’s Hut )

Pirate Bay is 10 minuten rijden van BanTopa en is een restaurant waar u heerlijk onder de palmen op het strand kunt dineren.

Octopus bar/restaurant

Het lokale restaurant “Octopus restaurant in Boca St. Michiel. Aan zee met een gezellig terras boven het water, Octopus is slechts enkele minuten vanaf “BanTopa” Apartments gelegen.Locaal eten en een heel erg mooi uitzicht.