Autoverhuur

Huur een auto en ontdek heel Curaçao

Auto huren op Curaçao

Curaçao is dan relatief niet een heel groot eiland, maar een auto is onmisbaar. Wilt u de mooie stranden en verborgen plekken ontdekken op Curaçao? Dan adviseren wij te allen tijde om een auto te huren. Vanuit BanTopa Apartments bent u overal snel met de auto en dat maakt onze ligging ook erg aantrekkelijk.

Om u een compleet verblijf te kunnen bieden, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een auto te huren. U kunt bij ons kiezen uit een Kia Picanto, Kia Rio of een Nissan Pick-up wagen met dubbele cabine.

Kia Picanto huren op Curacao

Kia Picanto

$ 43,- per dag

Kia Rio

$ 52,- per dag

PickUp huren op Curacao

Nissan PickUp

$ 76,- per dag

Alle prijzen zijn inclusief WA-verzekering en belasting. Er geldt een eigen risico van $ 500,00. U kunt het eigen risico van US $ 500 verlagen tot US $ 100, – met een optionele extra charge van US $ 10, – per dag.

Onze huurauto’s zijn goed en betrouwbaar en zijn zo goed als nieuw. U kunt kiezen uit een schakeltransmissie of automaat. Wij zullen ervoor zorgen dat uw huurauto direct beschikbaar is op de dag van aankomst zodat u direct op pad kunt als u dit wenst.

Huurt u minimaal 7 dagen een auto bij ons? Dan zullen wij ervoor zorgen dat u gratis met een taxi naar vliegveld Hato wordt gebracht. Dit is wel zo gemakkelijk. Wilt u dus ook zorgeloos uw verblijf op Curaçao beginnen? Reserveer dan zowel uw accommodatie als een auto bij ons zodat u één contactpersoon heeft en alles gegarandeerd geregeld is als u aankomt op dushi Curaçao!

BanTopa Apartments Curacao

Minimaal verblijf is 7 nachten

Wifi, eindschoonmaak, strandlakens, kluis en koelbox zijn gratis.

Inclusief: één maal per week schoonmaak en wisseling linnengoed.

Tarievenoverzicht

Appartement – 2 kamer

2 personen

€ 70,- per nacht

Bungalow – 3 kamer

4 personen

€ 98,- per nacht

Bij een verblijf langer dan 14 nachten, € 5,- korting per nacht.

Een extra persoon kost € 15,- per nacht. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Prijzen zijn exclusief 7% Roomtax, elektra en water. 

  • Electra: € 35,- per slaapkamer per week (gemiddeld).
  • Water: € 5,- per per persoon per week (gemiddeld).