Locatie & Route

Wij verwelkomen u graag bij BanTopa Apartments

Villawijk Curasol

BanTopa Apartments is gelegen op het hoogste punt van de villawijk Curasol waar bijna altijd een heerlijke passaatwind waait. Het uitzicht vanuit uw accommodatie is uniek en veelzijdig. BanTopa gasten kijken uit op een groot gedeelte van Curaçao, de tropische tuinen en de villawijk Curasol. Overdag en vooral ‘s avonds is het vanaf uw terras genieten van het uitzicht en de duizenden lichtjes van Curaçao.

Het parkeerterrein is afgesloten met een elektrisch bedienbaar hek. Met een auto is het centrum van Willemstad in slechts 10 minuten te bereiken. De accommodaties liggen op enkele minuten afstand van het vissersplaatsje Boca Sami met een leuk lokaal restaurantje.

Blue Bay Beach en Kokomo beach is op 5 minuten rijden afstand van ons resort. Er zijn diverse eetgelegenheden in de buurt waar u zich heerlijk kunt laten verwennen. De supermarkt is op 5 minuten rijafstand en het is een grote supermarkt waar u vele lokale en internationale producten kunt verkrijgen.

Centrale ligging op "dushi" Curaçao

Hoe komt u bij BanTopa Apartments?

Wanneer uw vertrekpunt vanaf het vliegveld Hato is, is de route als volgt:

  • Vanaf het vliegveld rechtsaf richting Westpunt en Julianadorp.
  • Bij de rotonde de 2e afslag rechts richting Willemstad rijden. Rechtdoor rijden tot aan het eerste stoplicht. Hier slaat u rechtsaf.
  • Rechtdoor rijden naar Jan Doret totdat u het bord van Duikschool Wederfoort / Sint Michiel ziet.
  • Bij het kruispunt linksaf naar Boca Sint Michiel. Vanaf dit punt is het de 8e straat links. Op de hoek aan de linkerzijde staat een knal kleurig groen en oranje appartement.
  • De straat heet KAYA KASHIMIRI.
  • Aan het eind van deze ronde weg (rechts aanhouden) ligt BanTopa Apartments in de hoek van de bocht aan de rechterzijde.

U kunt ook eenvoudig gebruikmaken van een gratis App, namelijk Maps.me. Deze app kunt u voor uw aankomst al downloaden en verbruikt geen data. U kunt dan onze straat, Kaya Kashimiri, ingeven als zoekopdracht waarna de navigatie app u naar ons resort leidt.

BanTopa Apartments Curacao

Minimaal verblijf is 7 nachten

Wifi, eindschoonmaak, strandlakens, kluis en koelbox zijn gratis.

Inclusief: één maal per week schoonmaak en wisseling linnengoed.

Tarievenoverzicht

Appartement – 2 kamer

2 personen

€ 63,- per nacht

Bungalow – 3 kamer

4 personen

€ 88,- per nacht

Bij een verblijf langer dan 14 dagen, € 5,- korting per nacht.

Een extra persoon kost € 15,- per nacht. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Prijzen zijn exclusief 7% Roomtax, elektra en water. 

  • Electra: € 20,- per slaapkamer per week (gemiddeld).
  • Water: € 3,- per per persoon per week (gemiddeld).
Open chat