Transfer

Vervoer vanaf vliegveld Hato naar BanTopa

BanTopa Apartments

Wanneer u aankomt op het vliegveld van Curaçao, Hato, is het natuurlijk prettig dat er gelijk iemand voor u klaarstaat om u op te halen. Wanneer u bij ons verblijft en gebruik wilt maken van een goedkope en betrouwbare taxiservice, kunnen wij dit voor u regelen. Wij werken samen met taxi Siegried. Voor een schappelijke prijs van $ 35 per rit voor max 4 personen, brengt hij u vanaf Hato naar BanTopa Apartments.

Zodra u bent geland en in de aankomsthal komt, ziet u Siegried staan met een bordje ‘BanTopa Apartments’. U kunt dan naar hem toe lopen met uw koffers en hij weet de weg naar het resort. U kunt ook zelf een taxi nemen naar BanTopa met een van de vele taxi’s die bij de uitgang van het vliegveld staan. Kijk bij locatie en route waar BanTopa Apartments is gevestigd.

Indien mogelijk kunnen we kijken naar de opties om u aan het einde van uw verblijf terug te brengen naar het vliegveld Hato. Dit kunnen we in overleg afstemmen en kunt u bij uw reservering direct aangeven of bespreken wanneer u bij ons bent aangekomen op het resort.

BanTopa Apartments Curacao

Minimaal verblijf is 7 nachten

Wifi, eindschoonmaak, strandlakens, kluis en koelbox zijn gratis.

Inclusief: één maal per week schoonmaak en wisseling linnengoed.

Tarievenoverzicht

Appartement – 2 kamer

2 personen

€ 70,- per nacht

Bungalow – 3 kamer

4 personen

€ 98,- per nacht

Bij een verblijf langer dan 14 nachten, € 5,- korting per nacht.

Een extra persoon kost € 15,- per nacht. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Prijzen zijn exclusief 7% Roomtax, elektra en water. 

  • Electra: € 35,- per slaapkamer per week (gemiddeld).
  • Water: € 5,- per per persoon per week (gemiddeld).