Over ons

BanTopa Apartments

Curaçao Tourist Board

BanTopa betekent in het Papiaments letterlijk “De ontmoeting”. Wij willen u graag als gast ontmoeten en proberen het u zo plezierig mogelijk te maken. BanTopa Apartments is een kleinschalig resort met diverse accommodaties, waardoor wij u de accommodatie kunnen aanbieden die voldoet aan uw wensen. U kunt bij ons kiezen voor een 2 kamer appartement of een 3 kamer bungalow. BanTopa Apartments is de perfecte uitvalsbasis voor al uw bezoeken aan de vele schitterende natuurlijke baaien, stranden, duik- en snorkellocaties.

Waarom kiest u voor BanTopa Apartments?

BanTopa Apartments voldoet aan de kwaliteitseisen en heeft een bepaalde luxe en vele extra’s die u wellicht niet zo snel zult terugvinden bij andere accommodaties.

BanTopa Apartments is erkend en goedgekeurd door de Toeristen Bureau van Curaçao en wordt jaarlijks geïnspecteerd. Wij zijn beoordeeld door de CASHA als een 4 parels kwaliteitsaccommodatie. Daarnaast hebben wij op de website www.zoover.nl een hoge waardering van gasten.

Wat krijgt u allemaal bij ons?

Gekko BanTopa Curacao
BanTopa Apartments Curacao

Minimaal verblijf is 7 nachten

Wifi, eindschoonmaak, strandlakens, kluis en koelbox zijn gratis.

Inclusief: één maal per week schoonmaak en wisseling linnengoed.

Tarievenoverzicht

Appartement – 2 kamer

2 personen

€ 70,- per nacht

Bungalow – 3 kamer

4 personen

€ 98,- per nacht

Bij een verblijf langer dan 14 nachten, € 5,- korting per nacht.

Een extra persoon kost € 15,- per nacht. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Prijzen zijn exclusief 7% Roomtax, elektra en water. 

  • Electra: € 35,- per slaapkamer per week (gemiddeld).
  • Water: € 5,- per per persoon per week (gemiddeld).